Tämä on Maestro Pro.

Tämä on Maestro Pro.

03.01.2019

 Ennen kuin kerron Maestro Pro:sta paremmin, niin voisin tarinoida meistä tähän alkuun,  tiedät sitten kenen kanssa (mahdollisesti) asioit. Me olemme 100% suomalainen perheyritys kylmästä pohjoisesta, tarkemmin ottaen Pellosta.  Viisi vuotta sitten aloitettiin Maestron kehitys puhtaalta pöydältä ja sen siivittämänä homma lähti sen verran laukalle, että hulluina lappilaisina perustettiin toinen tukikohta Helsinkiin. Tekijöitä löytyy 10 kappaletta ja uskallan väittää, että jos hoon päälle puhuminen ei ahdista, niin tulet kaikkien kanssa hyvin toimeen.


 

Reilumman ravintolaviihteen puolesta

Meidän tavoite on olla reiluin, läpinäkyvin ja paras yhteistyökumppani asiakkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Ajatus toiminnassa on se, ettei kenellekään jää p*skan maku suuhun. "Ai muut on epäreiluja" Saatat miettiä? Sitä en tarkoita, koska uskon ja toivon vilpittömästi, että kukaan ei halua toimia epärehellisesti. Mitä tarkoitan on se, että olemme reilumpia kuin muut ja tehdä konkreettisia asioita puheiden vastineeksi. 

Reilu palvelu
On sellaista, missä asiakkaalla on aito vapaus päättää bisneksestään. Ei määräaikaisia sopimuksia, kuukauden ilmainen kokeilujakso ilman sitoumuksia ja 60 päivän tyytyväisyystakuu ovat asioita, joita arvostamme myös itse etsiessämme palvelua. On reilua pitää asiakas asiakkaana laadukkaalla palvelulla, kuin pitkillä sopimuksilla. 

Reilu sisältö
Taas meidän lupaus asiakkaille, että heillä on aina enemmän palveluvalikoimaa ja sisältöä itse palveluissa.  Ainoana palveluna maailmassa Maesto Pro:lla voi pyörittää urheilukanavien näyttämisen, karaoken, taustamusiikin ja mainostenhallinnan yhdestä sovelluksesta. Esimerkiksi karaokevalikoima pitää sisällään tutkitusti suurimman kotimaisten kappaleiden valikoiman.


 

Asiaan.. Mikä on Maestro Pro


Se on meidän näkemys oikeasti modernista ravintolaviihdejärjestelmästä. Tarkoittaa sitä, että saat kaiken ravintolaviihteen aidosti yhdestä ja samasta sovelluksesta ilman kompromisseja. Voit valita neljästä täysin itsenäisestä, mutta täydellisesti keskenään toimivasta palvelusta sinun liiketoimintaideaasi tukevat palvelut. Sovellus toimii Windows 10 -laitteilla, joka mahdollistaa parhaan laitevalikoiman, oli tarpeesi sitten tabletti baaritiskille taustamusiikkia varten tai suuri kosketusnäyttökone DJ-koppiin karaokelle. Tavoitteennamme on luoda 

Sport

Kautta historian urheilua on näytetty ravintoloissa digiboksien tai katolle asennettujen antenneiden kautta. Halusimme luoda modernin ja jouhevamman vaihtoehdon, joka paikkaa perinteisten järjestelmien heikkoudet. Sporttibaareissa näytetään yleensä useita otteluita samanaikaisesti ja ennen tätä varten tarvittiin oma digiboksi jokaista peliä kohden. Maestro Pro:n Sport on tiettävästi maailman ainoa monikanava-TV ammattikäyttöön. Voit näyttää yhdellä ohjelmalla useita otteluita samanaikaisesti, ilman ylimääräistä kuvakaapelointia. Liitä TV:n taakse Chromecast Ultra ja laitteiden ollessa samassa verkossa, Maestro Pro tunnistaa näytön automaattisesti. Tällä hetkellä saatavilla on Ruudun urheilusisältö ja Telia Liiga. 


        Ominaisuudet

 • Kaikki ottelut livenä. Ruudun ohjelmatarjonta myös tallenteina.
 • Näytä useita otteluita samanaikaisesti yhdeltä laitteelta
 • Ruutu ja Telia Liiga ilman määräaikaisia sopimuksia
 • Samasta softasta musiikki, karaoke ja mainontaRekisteröidy ja kokeile ilmaiseksi


 

Music

Ainoa aidosti ravintoloiden ja baarien käyttötarpeisiin suunniteltu taustamusiikkipalvelu. Poiketen useista kaupallisen käytön palveluista, Maestro Pro:n soittolistat ovat suurikokoisia ja mikä tärkeintä, ammattimuusikoiden ja DJ:den käsin rakentamia ja ylläpitämiä. Lisäksi voit soittaa yksittäisiä biisejä tai luoda omia soittolistojasi yli 20 miljoonan biisin kirjastosta. 


       Ominaisuudet

 • Satoja suuria ammattilaisten luomia soittolistoja ja kanavia
 • Soita yksittäisiä kappaleita tai luo omia soittolistoja yli 20 miljoonan biisin kirjastosta
 • Tuo soittolistasi suoraan Spotifystä Maestroon. (Ominaisuus julkaistaan helmikuussa 2019)
 • Anna asiakkaasi tilata musiikkia sinun kirjastostasi omalla puhelimellaan
 • Älykäs ajastin & Remote - Taustamusiikin hallinta omalla puhelimella
 • Monikavana. Soita usean tilan musiikit yhdeltä koneelta.
 • Lukitse musiikkikirjasto, jolloin työntekijät eivät voi sekoittaa haluttua tunnelmaa.
 

Karaoke

Suomen käytetyin ja nopeiten kasvava karaokealusta pitää sisällään yli 50 000 karaokekappaletta ja tutkitusti suurimman kotimaisten kappaleiden valikoiman. Reiluuden periaatteiden mukaisesti palvelussa ei ole ylimääräisiä kuluja, kuten pohja- tai aloitusmaksuja. Maksat vain jos asiakkaasi laulaa. 

       
       Ominaisuudet

 • Yli 50 000 kappaleen kirjasto aina käytettävissäsi. Suurin kotimaisten kappaleiden kirjasto. Viikottaiset uutuudet
 • Automaattinen uutuuskappaleiden mainostaminen asiakkaillesi
 • Hallitse kahden karaokejärjestelmän jonoa helposti Maestro Pro:sta
 • Karaoken digitilaus asiakkaan omalla puhelimella tai pöydille asennettavilla päätteillä.
 • Karaokekioski & automaattikaraoke > Anna asiakkaan pyörittää karaokea omatoimisesti


Lue myös >5 tärkeintä ominaisuutta ammattikaraokejärjestelmässä. Rekisteröidy ja kokeile ilmaiseksi

 

Digital Signage

Sillä välin kun kukaan ei laula karaokea tai asiakkaita kiinnostavaa urheilua ei ole linjoilla, niin miksi et houkuttelisi heitä kuluttamaan enemmän rahaa mainosten avulla? Voit tuoda omia kuvia, videoita tai nettisivut kätevästi ruuduillesi Maestro Pro:n mainostenhallinnan kautta. Ajastamalla varmistat ettei vanhat mainokset jää pyörimään ruuduille.
 

      
       Ominaisuudet

 • Tuos mainoskuvia, -videoita tai verkkosivusi ravintolan ruuduille ja myy enemmän.
 • Ajasta mainokset näkymään vain haluttuna ajankohtana.
 • Etsi valmiita mainoksia valmiista mainoskirjastosta.

Rekisteröidy ja kokeile ilmaiseksi


 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Lataa oppaamme