Liiga playoffsit alkavat 16.3

Liiga playoffsit alkavat 16.3

11.03.2019

Oletko odottanut tätä? Playoffsit alkavat 16.3 ja jos haluat näyttää kauden kiinnostavimmat ottelut alusta alkaen, nyt on aika toimia. Runkosarja on osoittanut, että Telian Liiga on kiinnostanut suomalaisia ravintoloita ja ravintolapalveluiden käyttäjiä kovasti ja on syytä uskoa, että kauden edetessä kohti finaaliotteluita Liigaa näyttävien ravintoloiden ovet avautuvat entistä enemmän.

Mikä on Maestro Pro Sport?

 
Näin saat Liigan ravintolaasi:
 

1. Luo omat Maestro Pro -tunnukset verkkokaupassa
Jos sinulla ei vielä ole Maestro Pro -tunnuksia, niin siirry verkkokauppaan ja rekisteröidy. Saat kylkiäisenä kuukauden ilmaisen kokeilujakson taustamusiikille, karaokelle ja mainonnalle. Ilmaiskokeilut eivät jatku automaattisesti jakson loputtua.

Luo tunnukset


2. Tilaa Liiga.  
Ole huolellinen oikean asiakaspaikkamäärän kanssa. Jos et olet varma, mikä on oikea määrä, soita
asiakaspalveluumme +358 29 1234 121. (Asiakaspaikat lasketaan katselutilassa olevien asiakaspaikkojen mukaan. Mikäli katselu on mahdollista vain tietyllä osastolla, niin sen osaston asiakaspaikkamäärä riittää.)

Tilaa Liiga


2. Lataa Maestro Pro ja aloita käyttö
Lataa Maestro Pro omalle Windows 10 -laitteellesi ja syötä luomasi tunnukset, jonka jälkeen käyttö voi alkaa. Jos lataat sovelluksen omalle koneelle, katso laitteistovaatimukset tästä. Jos sinulla ei ole Windows 10 -laitetta, niin voit hankkia helpon ja huolettoman konepalvelun käyttövalmiina suoraan meiltä. Ota yhteyttä myyntiin: +358 29 1234 121

Lataa Maestro Pro
 

Tilaa uutiskirjeemme

Lataa oppaamme