Esittelyssä uudistunut Sport

Esittelyssä uudistunut Sport

17.12.2018

Satutko omistamaan baarin tai ravintolan? Näytätkö tai haluatko näyttää useaa ottelua samaan aikaan? Jos vastasit jompaankumpaan kyllä, niin tämä kirjoitus on sinua varten. Liigakauden startattua syksyllä saimme paljon uusia asiakkaita, ja sen myötä huomasimme yhden merkittävän puutteen urheilun näyttämisessä ravintoloissa: Jos halusit näyttää useampaa kuin yhtä ottelua samaan aikaan, niin tarvitsit yhtä monta digiboksia kuin näytettävää ottelua. Tämän seurauksena tekniset tilat, kaapit ja hyllyt täyttyvät bokseista, kaukosäätimistä ja kaapelikaaoksista. Ei kovin helppoa tai käyttäjäystävällistä, vai mitä?

Täydelliseksi uudistunut Sport

Aika kova lupaus otsikossa, mutta aissaateri kun me ollaan tästä täpinöissä! Päätettiin antaa nykyiselle sporttipuolelle steroideja ja sieltä kuoriutui maailman ensimmäinen ja ainoa monikanava-TV kaupallisen käytön tarpeisiin. Monikanavaisuus tarkoittaa sitä, että yhdestä ja samasta softasta voi näyttää useaa eri ottelua yhtä aikaa. Ai mikä parasta? Kaiken tämän voi hoitaa ilman kuvakaapelointia 🤯


  Tilaa ilmainen esittely  


Haluatko eroon bokseista? Toimi näin!

Jos olet jo siirtynyt reilumman ravintolaviihteen puolelle, niin siirry kohtaan 3. Jos sinulla ei vielä ole Maestro Pro:ta ja haluat tietää enemmän palvelusta, niin käy tsekkaamassa täältä mistä on kyse. 
 

 1. Kokeile kuukausi ilmaiseksi.
  Haluatko kokeilla Maestro Pro:ta kuukauden ilmaiseksi? Jos sinulla on Windows 10 -laite, niin lataa sovellus Windows Storesta ja luo itsellesi tunnukset. Valitse haluamasi palvelut ja hämmästele, miksi et ole ennemmin tästä tiennyt.
   
 2. Valitse haluamasi sisältö.
  Voit näyttää Maesto Pro:lla kaikki Liigamatsit ja Ruudun urheilusisällön. Jokaista näyttämääsi ottelua kohden tarvitset oman lisenssin, eli yhdellä Liiga-lisenssillä voit näyttää kerrallaan yhtä ottelua. Jos haluat näyttää kahta ottelua samanaikaisesti, niin tarvitse päälisenssin rinnalle lisäkanavan. Palveluiden hinnat löydät täältä.
   
 3. Liitä Chromecast Ultra TV:seen.
  Hanki itsellesi Chromecast Ultra, liitä se TV:si taakse ja kytke verkkokaapeli virtalähteeseen. Kun Chromecast on liitetty samaan verkkoon, kuin päätelaitteesi, niin Maestro Pro tunnistaa sen automaattisesti. Käyttöönotto on nyt valmis. Enää sinun ei tarvitse kuin valita haluamasi ottelu, valita näyttö jolle se laitetaan ja nauttia helppoudesta. Näyttöjä voidaan lisätä  niin paljon kuin tarve vaatii, mutta varmista että netin nopeus pysyy menossa mukana. Jokainen matsi ottaa kaistaa sen 10mb/s 
   

  Tilaa ilmainen esittely  

 

Tilaa uutiskirjeemme

Lataa oppaamme